Recepciós

A 3DHISTECH a digitális patológiában, digitális mikroszkópok, laboreszközök fejlesztésében és gyártásában élenjáró, Európában piacvezető magyar vállalat.

Fejlesztéseinkkel olyan orvostechnikai eszközöket bocsátunk a diagnosztika és a kutatások szolgálatába, amelyek egyedülálló módon teszik lehetővé a szövettani, genetikai eltérések megjelenítését, kiértékelését és archiválását.

Kulcsszavunk az Innováció!

Eredményeinket üzleti sikereinken felül számos díjjal is elismerték. Innovációs Nagydíj, többszörös Innovatív Exportőr díj, Nemzetközi Digitális Mikroszkóp versenyen, többszörösen díjazott.

A nemzetközi vállalatok után az egyik legtöbb szabadalmat benyújtó magyar cég vagyunk.

Új kollégánkat keressük a következő pozícióba:

 

Recepciós

(részmunkaidőben)

 

Hogy megtudd szívesen dolgoznál-e velünk, néhány gondolat:

Te leszel az, akit az irodába belépve elsőnek meglátunk. Ezért fontos, hogy pozitív legyen a kisugárzásod és megadd a kezdeti lendületet a napunkhoz.

Egy nagyon szép aulában van a kialakított munkaállomás, ahol folyamatosan jönnek-mennek a kollégák és számítanak pár kedves szóra tőled. Ezért cserébe barátságos, együttműködő környezet vár. Mindig vidámak vagyunk és pozitívak. Számítunk arra, hogy az életünk motorja legyél és rendben tartsd a dolgainkat. Fontos, hogy azt érezzük helyettünk is törődsz a minőséggel, tisztasággal, renddel. Nem árt, ha pörgős vagy és elkötelezett, hogy pontos és precíz munkát adj ki a kezedből.

Vannak köztünk vagányabbak és visszahúzódóbbak is, ezért nem árt, ha értesz több típusú emberhez és képes vagy hatékonyan kommunikálni velük. A csapatunk részeként tekintünk rád és számít a munkád a közös siker érdekében.

 

Mivel fogsz foglalkozni?

Elsősorban mint „first point of contact” a cég reprezentációja lesz a feladatod. Mint recepciós te leszel az első kolléga, akivel a hozzánk érkezők találkoznak. Magyar és külföldi üzleti partnerek, interjúra érkezők, beszállítók, szállítók stb.. Te leszel az is, aki a bejövő hívásokat kezeli és orientálja az érdeklődőket az illetékes kollégák felé.  Mindezek mellett, pedig támogatod a kollégákat a hozzád tartozó témákban.

 

Feladataid ezen kívül:

 • postai küldemények kezelése, adminisztrációja, iktatása,
 • adatrögzítés, dokumentum menedzsment,
 • irodai eszközök (papír-írószerek) kezelése, kiadása, utánrendelése
 • egyéb megrendelések intézése (kávé, tea, gyümölcs, aprósütemények)
 • rendezvények, programok támogatása,
 • catering rendelése,
 • bekészítések elkészítése.

 

Akit keresünk:

 • napi 5 órában motiváltan el tudja látni a fenti feladatokat,
 • minimum középfokú végzettsége van,
 • figyelmes és környezetére igényes,
 • empatikus és segítőkész,
 • felelősségteljes és kötelességtudatos.

 

 

Munkavégzés helye: Budapest

 

A pozícióra 2 főt keresünk, akik napi 5-5 órában látják el a recepciós feladatokat reggel 8tól este 6-ig.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan megtalálunk és Te leszel a csapatunk új tagja!

 

Ismerj meg minket személyesen!

Az állásinterjú nálunk nem vallatás, hanem előremutató beszélgetés, amely során megismerhetjük céljaid, elképzeléseid és bemutatjuk a környezetet, ahol dolgozunk, az eszközöket, amiket fejlesztünk.

 

A kiválasztás folyamatos, jelentkezz minél hamarabb!

 

Karrieroldalunkon bonyolult regisztráció nélkül 1-2 perc alatt egyszerűen beadhatod pályázatod: http://www.3dhistech.com/jelentkezes-allashirdetesre.

(Ha a jelentkezéskor hibát tapasztalsz, a hr@3dhistech.com e-mail-címre is el tudod küldeni pályázatodat, a tárgyban megjelölve, melyik állásra pályázol.)

Vissza az állásajánlatokhoz